Подайте жалба за авторско право

Съобщенията за нарушения или нарушения на законни права трябва да идват от собственика на авторските права или от някой, упълномощен да докладва от тяхно име (напр: адвокат, пълномощник). Ако не сте собственикът на авторските права или техен упълномощен представител, няма да можем да обработим вашия доклад. Ако смятате, че определен материал на нашата платформа (дигитален материал в Contipso Market или онлайн курс в Contipso Catalog) нарушава нечии авторски права, моля, насочете ги към нашата политика за интелектуална собственост.

Моля, обърнете внимание, че ще споделим с автора на съдържанието/курса, който е публикувал докладваните материали/курсове, вашето име, имейл адреса ви и естеството на вашия доклад, както и името на собственика на авторските права (ако сте техен представител). Авторът може да се свърже с вас, като използва предоставената от вас информация. По тази причина може да искате да предоставите валиден общ или професионален имейл адрес.

Може да ви изпратим имейл директно относно искането ви за авторски права, ако е необходима допълнителна информация или за да предоставим актуализации. Моля, уверете се, че предоставяте имейл адрес, на който можем да се свържем с вас и че често проверявате.

icon
Горе